Yhteystiedot

Eija Johansson

karluxkennel@gmail.com

040-5552972

Singsby, Mustasaari (Vaasa)

Tassunjälkiä

Käyntejä kotisivuilla:56712 kpl

eija_ja_pennut2.jpgTaustaa

Olen Eija Johansson, asun maalaismiljöössä Mustasaaressa, n.10 km Vaasan ulkopuolella. Kotiamme ympäröi metsä ja isot pellot eikä naapureita ole lähellä, näin koirillani on mahdollisuus temmeltää paljon vapaasti nauttien hiirien kaivelusta pellosta, lisäksi päivittäiset lenkit läheisillä metsäpoluilla riittävät antamaan virikkeitä näille pienille puuhapakkauksille.

Kennelnimelläni Karlux, olen kasvattanut harrastuspohjalla koiria jo 40 vuotta. Tuohon aikaan on mahtunut paljon, niin aktiivista harrastamista, kuin vähemmän aktiivista, näyttelyitä, koirakokeita, ym. kaikkea koirien kanssa touhuiluun liittyvää. 

Aikaisemmin kasvatin pääasiassa spanieleita, sekä kultaisianoutajia. Ensimmäinen kultsupentue syntyi 1985, ja heti perään cockeripentue, mutta joukkoon on mahtunut muutama chihuahua- ja englanninbulldoggipentuekin. Tyttäreni Elina  (Huhtakullan Kennel) jatkaa kultaistennoutajien kasvatusta.

Ensimmäinen Jackrussellinterrieri Ilona (WW Yangoviper´s Mona Lisa Smile) tuli perheeseeni syksyllä 2009. Tämä kaikkien sydämet valloittanut ihana Ilona sai pentuja keväällä 2011, joista pidin narttupennun, Tiitun (Karlux Nefertiti). Tiitun saatua pennut keväällä  2013, en malttanut luopua ainoasta tytöstä, joten pidin Kertun ( Karlux Kerran Viel) v. 2014 tyttöjengi vahvistui kahdella hienolla uroksella, Pojulla ja Wiljolla (Vip-Win's Berra Boone ja Rapunzellin Bad Ass Warrior). V. 2018 Kertun saatua Pojun kanssa pennut, kotiin jäi Paapu ( Karlux Baby Boone) Tiitu ja Kerttu ovat jo eläkkeellä ja asuvat tyttärelläni Oulussa ja Poju ja Wiljo asuvat sijoitusperheissä. Paapun kaverina täällä kotona on ihastuttavat norfolkinterrierit Martta ja Sohvi, jotka tuli meille v. 2018 ja 2019.

Kasvatustyöni päämääränä on aina ollut kasvattaa terveitä kauniita hyväluonteisia koiria perheenjäseniksi vastuuntuntoisiin koteihin. Jalostukseen käytän ainoastaan terveitä tutkittuja oikean rotutyypin omaavia koiria. Ennen kaikkea koirani ovat minulle rakkaita perheenjäseniä ja elävät kotioloissa yhdessä muiden perheenjäsenten kanssa.

Pentumme luovutetaan aina Suomen Kennelliittoon rekisteröitynä, eläinlääkärin tarkistamina ja sirutettuina. Mukaan pennun alkutaipaaleelle kaikki saavat omalle pennulleen suunnitellun ns. starttipaketin, joka sisältää penturuokaa, pannan ja remmin, leluja ym. Hoito-ohjeet kuuluu luonnollisesti myös mukaan.

Kasvattajana myös sitoudun opastamaan pentujen uusia perheitä kaikella sillä tiedolla ja taidolla, minkä olen näiden koirarikkaiden vuosien aikana oppinut.

 

Eija