eija_ja_pennut2.jpg

Olen Eija Johansson, asun maalaismiljöössä Mustasaaressa, n.10 km Vaasan ulkopuolella. Kotiamme ympäröi metsä ja isot pellot eikä naapureita ole lähellä, näin koirillani on mahdollisuus temmeltää paljon vapaasti nauttien hiirien kaivelusta pellosta, lisäksi päivittäiset lenkit läheisillä metsäpoluilla riittävät antamaan virikkeitä näille pienille puuhapakkauksille.

Kennelnimelläni Karlux, olen kasvattanut harrastuspohjalla koiria jo 40 vuotta. Tuohon aikaan on mahtunut paljon, niin aktiivista harrastamista, kuin vähemmän aktiivista, näyttelyitä, koirakokeita, ym. kaikkea koirien kanssa touhuiluun liittyvää. Nykyään sohvamme ovat vallanneet puuhakkaat norfolkinterrierit Martta, Sohvi ja Lyyti. Harrastukseni on myös työni, sillä työkseni pyöritän kotonani Tassumetsän pienten koirien hoitolaa. Koulutukseltani olen eläintenhoitaja.

Kasvatustyöni päämääränä on aina ollut kasvattaa terveitä kauniita hyväluonteisia koiria perheenjäseniksi vastuuntuntoisiin koteihin. Jalostukseen käytän ainoastaan terveitä tutkittuja oikean rotutyypin omaavia koiria. Ennen kaikkea koirani ovat minulle rakkaita perheenjäseniä ja elävät kotioloissa yhdessä muiden perheenjäsenten kanssa.

Pentumme luovutetaan aina Suomen Kennelliittoon rekisteröitynä, eläinlääkärin tarkistamina ja sirutettuina.

Mukaan pennun alkutaipaleelle kaikki saavat omalle pennulleen suunnitellun ns. starttipaketin, joka sisältää penturuokaa, pannan ja remmin, leluja yms. Hoito-ohjeet kuuluu luonnollisesti myös mukaan. Kasvattajana myös sitoudun opastamaan pentujen uusia perheitä kaikella sillä tiedolla ja taidolla, minkä olen näiden koirarikkaiden vuosien aikana oppinut.

Eija